keskiviikkona, marraskuuta 01, 2006

Fleece vai golden dress

Tänä vuonna julkaistiin väitöskirja, jossa kerrottiin että tavaratalot ovat naisten viihtymiskeitaita, paratiiseja. Näillä keitailla naiset voivat tavata tuttujaan, rentoutua, viettää aikaansa, viihtyä ja löytää oman perimäisen naiseutensa.
Ei. Töiden jälkeinen "pimeästä vesisateesta suoraan tavarataloon juhlavaateostoksille", ei todellakaan tunnu paratiisikeitaalta. Ei edes puolivälin shelliltä. Tosin - ainut syy mennä tuhlaamaan iltaansa keskellä viikkoa vaatekauppaan on se ettei sinne tarvi raahautua viikonloppuna järjettömään tungokseen.


No, olin reipas. Menin ensimmäiseen kauppaan. Katsoin vaatteita. En pitänyt. Menin toiseen kauppaan. Kokeilin vaatteita. En pitänyt.(siinä välissä menin tietysti katsomaan juoksuhousuja ja takkia, etsiessäni siis iltapuvun tapaista) Ja loppujen lopuksi onnistuin kehittämään maailman suurimman dilemman; saako ostaa fleecen (todella hyödyllisen, söpön ja juuri sopivan hupullisen fleecen, kun on tullut golden dres ostoksille) Miten mahtoi käydä.. ;)

1 kommentti:

Hanna Kopra kirjoitti...

Tyhmä kysymys ja toisekseen niin turhan päiväinen. Tietty saa. Kunhan et tee mitään tolkutonta juhamiedonviisnelosen ekoloogista jalanjälkeä.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...