tiistaina, joulukuuta 26, 2006

Jul-visit

Tänä jouluna kokeiltiin ihan uutta joulukonseptia. Perinteinen jouluKuski totesi ensimmäisen 15 minuutin jälkeen että "valitettavasti mun pitää todeta, että sä ajat ensi vuonna". Jännä miten nopeasti konsepti hioutuukin. Päätin tyytyä vain kahteen siideriin perinteisellä menomatkalla.
Tänä vuonna tuli kokeiltua myös perinteistä joulupaniikkia. Se vasta joulun tekeekin. Aattona kaupassa ostamassa lapsille lahjoja helsinkiin jääneiden tilalle. Serkku totesi että hän on jo tähän tottunut koska sama homma kävi edellisjouluna. Melkein tragikoomista.
Lahjoista mainittakoon:
Sinkkuvyö(oikeesti), hunks kortit(oikeesti) ja isäpuoleltani hänen oman kuvansa palapelinä...(niiiin oikeesti) ja alkon lahjakortti. Voisiko näistä vetää jonkun johtopäätöksen tai piirtää henkilökuvaa..?
Mutta paras joululahja oli kun viehättävä kummityttöni, joka on aikasemmin suhtautunut minuun terveen epäluuloisesti, huusi lähtöä tehdessäni vielä perääni että "tule sitten pian huomenna leikkimään leluilla."

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mulla alkoi jo käden vapista vieroitusoireiden voimasta, kun uutta tekstiä ei näkynyt moneen päivään. Tää peli ei sit jatkossa vetele!

Anonyymi kirjoitti...

Otamme tämän palautteen erittäin vakavasti ja lupaan ettei vastaavanlaisia kömmähdyksiä tule tapahtumaan tulevaisuudessa.

terv. asiakaspalvelu

Anonyymi kirjoitti...

Oikein mukava lukea tästä niin ikimuistoisesta automatkasta. Koitan saada aikaiseksi että pakettia pääsen noutamaan mahdollisimman pian, mutta hyväähän kannattaa aina odottaa:)
T:Tero

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...