lauantaina, joulukuuta 02, 2006

Lauttasaaren kesäpojat goes Mariella


41 päivää sitten saimme maikun kanssa ystävällisen kutsun saapua
lauttasaareen kesäpoikien luokse nauttimaan espanjalaisesta illasta. Koska on kohteliasta viedä lahja mennessään, veimme kesäpojille kesätuolit. Kesäpojilla kun nuo kesätuolit tuppaavat unohtumaan, välillä jopa useammaksi kuukaudeksi. Onneksi Hemmingways säilyttää, ja sieltähän ne on sitten hyvä hakea kun aika on kypsä.

Koska maikkis on synnynnäinen suunnistaja, ja kaksikostamme ainut, joka tietää missä etelä ja pohjoinen oikeasti ovat, löysimme perille kuin telkkä pönttöön. Olimme jopa hieman etuajassa, ja meillä oli aikaa jututtaa alkuperäisasukkaita. Paikallisista yksi maata röhnötti minikokoisen mopon päällä, ja neljä muuta seisoskelivat ryhmässä verrattain ei puuhakkaan näköisinä. Lyhyestä kaksisuuntaisesta viestintähetkestämme selvisi, ettei lauttasaaressa käytetä sanaa rannimmainen. (lähinnä rantaa oleva tie - mikä se sitten on??)

Sanonta Syysjuhla kasvattaa suosiotaan. Myös L.saaressa myönnetään että Syysjuhla saa käyttäytymään. Pikkujouluissa kun kuulemma "tullaan, mennään ja tolleen".(edelleenkin vain kysyisin; missä mä oon ollut kun noita pikkujouluja on vietetty.)

Iltamme oli lämminhenkinen ja..hmm..tanssillinen. Aloitimme glögeillä, puhuttelimme toisiamme sukunimillä ja päivitimme kuulumiset. Herkullisen espanjola aterian jälkeen olimmekin jo mariellan 8. kerroksen diskossa.. ja meno oli sen mukaista. Mariellalla oli todella monipuolinen musiikkitarjonta. (dj pp:tä, servoa, rollareita, lisa nilssonia, gunnareita, ifk:n hittikimaraa..suomi-iskelmää..) Ainoastaan suomireggae tuppasi jäämään ikävällä tavalla päälle mutta tanssillinen osallistuminen oli..kuvauksellista..

Summerboysien kanssa on ollut tapana, että kun joku lähtee reissuun niin edellinen ilta vietetään yhdessä. Nyt kun limpun Rooman matka(vieraan naisen kanssa) lähenee niin kiinnostavaa onkin, aikooko kaveri olla lentokentällä ihan freesinä ja suhteellisen selvänä. Matkan alusta tulee kuitenkin aina ikimuistoisempi jos ei pakkaa edellisenä iltana, vaan lähtee ulos, tulee kotiin muutama tunti ennen lennolle lähtöä ja pakkaa siinä vaiheessa kun laukun sisältö ei enää voisi vähempää kiinnostaa. Pääasia on ettei panikoidu.


Listalle jäivät:
- tanssiaiset
- yhteiset synttärit, ehkä jopa luciapullan kera..
- seuraava syysjuhla
- finlandia hiihdon elvytysjoukkoihin osallistuminen
- melonta (onko se hyvä idea meloa perjantaina..)
- sulkavan soutu (tarvitsemme neljä lisäjäsentä - saa jo ilmoittautua)
- ateneumin pontus hultènin kokoelmaan tutustuminen (näyttely sulkee 10.12.!)
- meikun kallioiden kesäilta(tosin ei yhtä ihana kuin vuonna 2006 -osallistumis% 50
- rodoksen häälahjamatka

Talo elää tavallaan, vieraat lähtee ajallaan.
(tai niinhän sitä voisi toivoa)

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

“On ihana tulla, kun tietää olevansa tervetullut.”

M/S Mariellan antimet olivat todella kohdallaan ja pakko kyllä hehkuttaa kyseisen risteilylaivan viihdevastaavia henkilöitä ja kaikkia asianomaisia. Tuli myös todistettua että vaikka allekirjoittanut kuuluu tähän "kesäpoika-bändiin" niin talvellakin voi olla kivaa. Tai nojoo, talvi ja talvi, kurkatkaapa ikkunasta ulos niin sitä voi taas ihmetellä että mihis ne valkoiset joulukuut on kadonneet.

Neiti Haapasen melko kattava kuvaus tapahtumista pisti mielen iloiseksi ja palautti hiukan kadonneita muistikuvia. Suomireggaen soidessa ja puolilämmintä jaloviinaa juodessa pääsi muisti hieman katkeilemaan, mutta "en myönnä tehneeni mitään mitä en muista". Wanha tontunmäkeläinen sananlasku ja jopa viisaus, josta pidän aina kiinni.

Toki sen muistan kyllä, että aamukuudelta lähti lämminhenkinen sms ilman sanaakaan suomenkieltä.

Have a great week,

Hiihtoja, melontoja, näyttelyitä ja kaikkee kivaa.

/Koski

Anonyymi kirjoitti...

Jälkimainingit vellovat edelleen ihanan Syysjuhla-risteilyn jälkeen. Kesäpojat ovat osoittautuneet oivalliseksi seuraksi myös talviaikaan, kiitos hyvästä käytöksestä! Galicialaista sananlaskua mukaillen oli ihana tulla, kun tiesi olevansa tervetullut. Saarella odotti kauluspaidoissaan kaksi punaposkista poikaa, jotka eivät lainkaan pahastuneet siitä, että mantereen tytöt tulivat vähän etuajassa.

Risteilyisäntä Kookoski kiittelee ihan aiheesta itseään onnistuneesta tarjoilusta. Itseäni lämmitti erityisesti pikkutunneilla yökerhon pöytään kannettu tapaslajitelma (68 euroa), kallista mutta hyvää. Jallusprite ja reggae toimii, täytyy sanoa. Tämä yhdistelmä taisi tosin olla vain risteilyisännän ja allekirjoittaneen mieleen. Skåååneee!

Tuli taas todettua, että suomi on pieni maa ja helsinki sen pienin kaupunki, jossa kaikki tuntee toisensa. Jälleen löytyi yhteisiä tuttuja, joille piti esemessailla kesken risteilyn. Ihme, että eivät heti vastanneet, yhteydet tosin toimii Itämerellä arvaamattomasti...

Limpun kommentteja ja tulevia tapahtumia odotellen ja kaikkia risteilyllä olleita lämpimästi kiittäen -maikki

ps. erityiskiitos Sys Norpalle!

ps2. pojat picture this: kaivarin dancegirlit samassa sängyssä!

Anonyymi kirjoitti...

tapahtumalistastahan jäi vielä:
- pelaajaesittely oikeaoppisine liukuineen
- espanlais(?)tyylinen taputustanssi
- kravaatit otsalla -tanssi (hyvin mariellamaista)
- ja tanssin itseni eteiseen -tanssi

Anonyymi kirjoitti...

Terve Dancegirlsit
Kiitokset mukavasta risteilyseurasta.Meininki oli mahtavaa as usual ja taas on kalenteri mukavasti täynnä seuraavaksi vuodeksi. Meillä oli KooKoksen kanssa aika heavy paluumatka,joten pientä toipumista on ollut. Eilen hihittelin itsekseni kotona kuin katselin risteilyn valokuvia.
/ Limppu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...