keskiviikkona, joulukuuta 20, 2006

Norpan pojat ja Tallinnan laivan pianobaari



Olipa virkistävä ilta! Kaunis Siskokset ja Koripalloa! Pettämätön yhdistelmä. Jouluaatonaatonaaton ruokailun voi hoitaa myös Kisiksellä, jossa yhteisöllisyyden lisäksi on tiettyä urheilullista tempperamenttia!
Topo(tässä blogissa nykyisen Norpan pojat) nousi huimaan voittoon:
Syyskauden viimeisessä ottelussaan ToPo sai vieraakseen KTP-Basketin Kotkasta. KTP karkasi jännittävässä ottelussa välillä hyvään etumatkaan, mutta topolaiset nousivat lopulta Alex Wesbyn koreilla voittoon lukemin 77-75.


Mutta miettikää, miten siistiä!
Mitä miettii yksin asuva, pian 34-vuotias, ei parisuhteessa elävä, siveellinen nainen, kymmenen hikisen miehen juostessa ohi..maskuliinisina..huippu kuntoisina...ehkä hieman pitkähköissä shortseissa..mutta edes hihattomissa paidoissa..kiivaasti hengittäen..
Jos tuhannet miehet eivät mieti mitään, katsoessaan olohuoneissaan Miss Suomi kisoja, missien koikkelehtiessa triumpihin 1800-luvun uimapuvuissa ja korkokengissä(aina niin luonnollinen yhdistelmä) niin eipä sitä sitten tullut mietittyä monta kertaa siinä katsomon kolmannessa rivissäkään tänään mitään...(hei tietääkö kaikki muut on tosi hyvä mahis saada hikinen, lihaksikas, treenattu pelaaja syliin jos istuu ihan ensimmäisessä rivissä?? )

Väliotsikko: Lahjat.
Minkki P:n kanssa ostetaan siis joululahja, ja nyt oli hyvä aika myös vaihtaa lahjoja. (Monikossa siksi, että MP sai tänä vuonna myös blogin lukemiseni lahjan. Ei kukaan, kukaan muu ei vaan voi olla "koukussa" tähän sekahahmotelmaan, ja vielä laittaa palautetta että muista kirjoittaa joka päivä!!" )
MP on oppinut aikaisemmista jouluista, että kertoo tarpeeksi ajoissa, että oma lahja on jo paketissa, niin välttyy kaiken maailman naurettavilta "aikuiset ei muka osta toisilleen viisuilta".
Tämän illan (yksi) suosikkilauseista onkin by MP: "hei mun täytyy vähän kehua itseäni lahjan ostajana.. mä en tiedä ketään muuta joka osais arvostaa tota niiden tekemää juttua niinkuin sä, tää on paras lahja mitä mä oon ikinä sulle ostanut. - ja lisäys 5 minuutin päästä: Mutta älä sit pety. Ja kukaan muu, ei osaa olla niin innoissaan lahjan antamisestaan kuin MP; synttärilahjan sai jo avata heti (hienot cosmopolitan lasinalustat- huom. ohjeineen)mutta joululahjankin olisi jo saanut avata heti! Mutta jään malttamattomana odottamaan.. erilaiset featurit on nyt mainittu jopa kolme kertaa, ja soittaakin saa kysyäkseen neuvoja.. joten "kom siii, kom saa" niin kuin Loimaalla sanotaan.

Mutta ei tässä vielä kaikki. Jälkipelit. Korjaamolla.
Uusi ystäviä on ihana saada. On arvokasta ettei elämä ole vain pysähtynyt lampi vaan aina on mahdollisuus. Tänään se oli KaunisSiskojen ystävä Anselmi. En ole vieläkään varma miten tämä tapahtui mutta lopputuloksena; olen lupautunut performance esitykseen Tallinan laivan pianobaariin; taitelijanimellä Anselmi ja Aliisa. En siis tietenkään, taas kerran, joudu nolamaan itseäni yksikseni, vaan tähän tarvittiin myös toinen suodatinkyvytön; Anselmi "mä myyn meidät Tallinkille" performanceTaiteilija.. Mä sanon vaan että "Gooood luck, us. "

Minkki P:lle "jaaa heeeter palle, jaaag heeteer palle! " och "du vet, här är strandbollen...eller det är inte här men, titta på mej, vi alla ska.."... se menee niiiin hyvin!

ja Tealle ja Anselmille(ja muille wanna-be-katollisille) Loppiaisena on Tunnustusbileet. Periaatteessa nyt kannattais tehdä tosi paljon syntiä, niin ettei tontut näe. Myös sukkikset nähtiin monta kertaa livenä. Ei mun.. eikä ton..eikä ton..mut TON!!!
It`s my way or J´Lo!

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tää oli pakko lukee ennen starttia. Hih. Tosta on hyvä jatkaa. Nyt on kiire bussiin. Tsemiä!

Anonyymi kirjoitti...

Hellurei Norppalainen,

Urheilumies takertuu urheiluaiheisiin, kun ei muusta osaa kirjoittaa ja väitellä.

Ottamatta mitään ToPolta pois niin haluan wanhana espoolaisena kuitenkin jaella propseja Tapiolan Hongalle, joka siis keväällä sitten kruunataan Suomen Mestariksi kotihallissaan tai Joensuussa. ToPo ei riitä, vaikka se perushelsinkiläisenä ja jonkinlaisen stadi-imagon omaavana joukkueena ihkun ja kauniin managerinsa voimin yrittääkin taistella suomalaista koripallo-konservatiivisuutta vastaan. Ei vaan riitä, sorry to say.

Mutta en tienytkään että neiti Loimaa on kiinnostunut koripallosta, joskin syytkin tulivat esille tuossa tekstissäsi (lihaksia, hikeä ja ähkyilyä, YÖK).

Loistavan kaunista ja rauhaisaa Joulua kaikille, päät pystyssä, suut auki ja ilman mitään tylsiä "söin taas liikaa morkkiksia". Food is meant to be eaten.

Terveisin,

Lauttasaaren Boy of summer alias Kookos aka DJ Itseään Koski.

Anonyymi kirjoitti...

Toisaalta voidaan miettiä mitä muita HYVIÄ syitä moiseen innostukseen voisi olla tai ylipäätään pitäisi olla.

Ja jos arvostuksesta puhuttaisiin tässä yhteydessä, niin eikö se ole kaunista että nainen från Baktanke-Tölö arvostaa näidenkin miesten hikoulua ja jopa niitä vähän pitkiä shortseja?!

Norppa kirjoitti...

Okei, okei. Mä ihailin hemmetin hienoja taktisia ratkaisuja, järjettömän hienoa kehon hallintaa pallon kanssa, rytmisiä suorituksia ja saumatonta tiimityöskentelyä. Vaikkakin eniten mä olin impressed niistä todella nopeista ja rohkeista yksilöläpivedoista. Ihan törkeen kaunista.
Erityisplusmaininnan saavat myös tanssitytöt, jotka tanssi huppareissa ja pitkissä housuissa.(hienoa että tänä päivänä naiset ja tytöt voivat viihdyttää myös vaatteet päällä)
JA vaikkakin mä oon tällanen mieletön kulttuuripersoona..niin pienestä asti on katottu niin pesäpalloa, jääkiekkoa, yleisurheilua, hiihtoa kuin jääkiekkoa tai jalkapalloakin.
Ja totta, nyt kun mainitsit, onhan se manageri ihan kaunis.
Mietitän tota Honkaa nyt vielä..

Anonyymi kirjoitti...

Tapiolan Honka rules jne. Kookos taitaa tietää mistä kirjoittaa. Mutta jottei unohtuis se oleellinen, elikkäs ruåtsi, ni sillä mennään fortfarande mitä on. Tänäpäivänä keskusteltiin taas toisella kotimaisella ja todettiin, että mahdotonta sanoa mikä prepositio mihinkin laitetaan. Ratkaisuksi pakkoruåtsiristeily saaren poikain kanssa?! Eniveis tässä viinivaiheessa koripalloilijain hiki, lihakset ja setupit on ihan jees. Elämä muuttuu. Elämme fataaleja aikoja.

Joulua!

-maikki

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...