perjantaina, tammikuuta 26, 2007

Baarin takana on nainen

Kun ensin on neljä päivää neljän seinän sisällä työkyvyttömänä, sen jälkeen kannattaakin mennä töihin 15 tunniksi. Jos vielä on ollut flunssainen, niin sitten vielä kannattaa ainakin mennä seisoskelemaan paitahihasillaan jääbaariin.
Eilen löysin itseni suuresta hallista heittelemässä smirnoff-pulloja jäihin, kaatelemassa shotteja, avaamassa ja ojentelemassa breezereitä ja hymyilemästä tunti toisensa jälkeen.
Keikkailuna tarjoilijan homma ilmaisen viinan bileissä on unelmahomma. Kaikki pitävät sinusta. Voit reilulla kädellä kaataa jonkun toisen viinaa tuntemattomille ihmisille, jotka ottavat sitä riehakkaan kiitollisina vastaan. Suomalainen mies hymyilee yllättävän paljon naiselle kun nainen on turvallisesti tiskin takana. Ja hauskaa on myös ryhmäytyä muiden "ravintolatyöntekijöiden" kanssa. Moikkaillaan, isketään silmää tietäväisesti ja"ollaan samaa jengiä". Yhtäkkiä kuulun porukkaan joka tuntuu olevan kotoisin ympäri maailmaa eri kolkista!
Ohjelmana oli VilleHaapasaloa, ukrainalaista kirkkokuoroa, venäläistä akrobatiaa ja tyttötanssia sekä - ta-daa- Leningrad Cowboys!
Ville Haapasalo oli symppis. Pipo päässä kertomassa miten Laatokalla tehtiin elokuvaa jossa ei ollut budjettia.. tarinoissa oli räntää, pirtua, vastoinkäymisiä, yhdet kumisaappaat, joiden perässä slaavilainen sukeltaa hukkumisen uhallakin.. Haapasalo antoi myös tähdellisen vinkin useamman tunnin vodkan juomiseen; trikki on siinä milloin lähtee pois...Se on kuulemma 15 minuutista kiinni. Sen jälkeen tipahtaa tajuttomana niille sijoilleen. hmm.. Tästä on hyvä lähteä Tahkolle.
Ja muistakaa pojat, kolmas maljapuhe pidetään aina naiselle. ;)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Norppa - mä oon testannut ton ajoitusjutun. Tosin mulla se oli minuutista kiinni. Juomaveto voitettiin, mutta ulkona nurkan takana puhuttiinkin sitten Norjaa... Ja nyt hakemaan janojuomia seuraavalla bussiretkelle.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...