maanantaina, tammikuuta 08, 2007

Haukka pelasi hyvin viimeiset 37 lyöntiä

Sademaanantain kunniaksi piti kirjoittaa ajan hallinnasta, karsimisesta ja priosisoinnista.*wirnistys* Mutta pari riviä naistenniksestä ja vaaleista.
Eilen oli hyvä päivä. Vaalit lähestyvät, pakettia ollaan saamassa kasaan, hyviä tyyppejä ja hyvä meininki liikkeellä. Tekemisen meininki.
Vaalikoneet puhuttivat. Järisyttävän moni tekee äänestyspäätöksensä pelkän laskurin ja koneen avulla, ja näin painotetut kysymykset ja matemaattiset laskelmat saavat korostuneen merkityksen nykyisessä äänestyskulttuurissa.
Illalla pelaamassa tennistä. (Jätin tietysti kiireessä mailani kotiin ja valitsin hallilta jonkun hiusteniväriini mukavasti mätsäävän wilsonin: se oli kohtuu hintainen 279 e. Asiaa=. Ei minkki p, en syönyt suklaata sen jälkeen, vaikka meinasin pyörtyä viimisen 10 minuutin aikana kun olin fiksuna luullut pärjääväni naurettavan pienellä energiamäärällä. Jännä miten sitä voi osua paremmin palloon kun sen näkee huonommin..

Kommentti:
Ps. Haukka pelasi hyvin viimeiset 37 lyöntiä, ne ensimmäiset 143 lyöntiä eivät olleen ihan sitä parasta Haapasta(täysin keksitty hahmo).


Mutta eipä miestennikselläkään mennyt ihan putkeen.

Jarkko Nieminen tippui ensimmäisellä kierroksella
8.1.2007,10:03:26
Jarkko Niemisen tenniskausi alkoi valtavalla
pettymyksellä hänen pudottuaan Uuden-Seelannin Aucklandin ATP-turnauksessa
jatkosta heti ensimmäisellä kierroksella. Nieminen hävisi vastustajalleen
Belgian Olivier Rochusille suoraan kahdessa erässä. Ensimmäisen erän Rochus
voitti 7-3 päättyneen katkaisupelin myötä 7-6 ja toisen erän Rochus vei nimiinsä
helposti 6-1.
Nieminen oli puolustamassa Aucklandissa viime vuoden
turnausvoittoaan, joten pettymys oli hänelle sitäkin suurempi

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Etkö sä syönyt sitä fetasalaadia tarpeeksi etkä ottanut haisevaa juustoa ranskanleivätn päälle paksulti?! Tai muistanut tankata Jaffa-keksejä!!?!

Voi sua. Maire ihan huolestuu, ettetkö sä tajua syödä herkkuja kun tarjolla on ja vielä joku tarjoo. Kun Mairesta ne suolakeksitkin oli niin taivaallisia...

Anonyymi kirjoitti...

Mä söin lounaaksi kasvisruokaa!

Anonyymi kirjoitti...

Huomenta,

Prosentuaalisesti ja jopa tilastollisesti 37 hyvää lyöntiä 180:sta on ihan kelpo suoritus..toki on muistettava että hyvyyttä arvioidessamme on otettava huomioon kyseisen henkilön odotukset ja vaatimukset, eli niihin nähden "jokaviideslyöntiolihyvä" on ihan kelpo stätsi. Huipputenniksessä tämä tilasto on itse asiassa aika sama, paitsi että toisinpäin, eli vähintään 80% lyönneistä on oltava hyvää tasoa. We still have hope said the Pope.

Se tenniksestä, kaikille loistavaa Gunnarin ja Veikon-päivää ja tsemppiä pimeyteen.

-Larun Paroni-

Norppa kirjoitti...

Hei, hei hei!
Palataanpa hetkeksi todellisuuteen. Viimeiset 37 lyöntiä oli tietysti vastapuolen subjektiivinen näkemys asioista. Ja kun käy tasoistaan paremman(?) kanssa pelaamassa, olisi odotettavaa, että palautuslyönnit olisivat sitä tasoa, että prosenttiluku todellisuudessa olisi huomattavasti korkeampi.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...