tiistaina, tammikuuta 16, 2007

Internetiltä paloi proput


Eilen paloi internetiltä proput! Maikku lähti Tanjan perään ja tuli tilanne. "Rräiskis!!" valintojen paikka. Varasulakkeitahan ei ollut.
Kattolamput? Jääkaappi? Ihan sama mutta internetti pitää olla!!!! Tv:stä ei niin väliä..pimeässäkin pärjää mutta ilman internettiä ei enää millään.

Mutta ei hätää. Koska Aarre oli paikalla, oli myös apu lähellä. Aarre lähti hakemaan Essolta sulakkeita. Toi vielä ylimääräisiäkin.
Staikkunuoriso on kasvanut aikuiseksi. Muistan vielä kuin eilisen päivän kun nuo nuoret olivat kuin laitumelle päässeitä vasikoita.
Kihloja, asuntoja, perheenlisäystä.. Niin se aika rientää. Staikkunuoriso lähestyy elämänsä ruuhkavuosia. Kuvassa staikkunuoriso (jake, ande ja aarre) antamassa yhteiskunnallista panostaan (lue:vaalityötä).

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Mä ihan mietin eilen Essolla, että jos meiltä himasta olisi palanut proput, niin en mä olisi tajunnut lähteä bensikselle. Mä olisin soittanut iskälle ja se olisi joutunut tuomaan ne. Siis jos me oltaisiin Maikun kanssa oltu kahdestaan. Tai ehkä Maikku olisi tajunnut.

Niii-in. Mitä tapahtuu kun Tanjakarpela sotkeentuu johtoon? Siinä pimiää koko maailma.

Ja meillä Staikussa kasvetaan sellaisiksi ...uhrautuviksi. :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...