sunnuntaina, tammikuuta 14, 2007

Pizzaa makeristä!


Kulutusyhteiskunta turhine hyödykkeineen ja laitteineen on niin mainio. Kuka enää pystyy elämään ilman popcornkonetta tai pizzamakeriä, joka tänä vuonna tuli joululahjaksi(siis sen isäpuolen omakuvapalapelin lisäksi)
Sunnuntai on hyvä päivä laitteisto testailuun. Tavoistani poiketen luen käyttöohjeet. Mutta miksi turvallisuusohjeet ovat viimeisenä, se on sitten jo myöhäistä. Laitetta ei saa upottaa nesteeseen. (Ja juuri kun olin menossa sen kanssa kylpyyn!) Tuijotan punaista vekotinta jännittyneenä. Se tuoksuu aivan sähkösaunalta ja kopsahtelee epäillyttävästi. Ymmärrän että laite on kuuma, jostakin kohtaa, joten on syytä hieman keskittyä. Ahaaa - mutta aivan huoletonta tämäkään ei ole. Kantta pitää silloin tällöin avata ja kurkkia, ettei pizzalle vain tapahdu mitään vahinkoa-
Hups hei, ja parin minuutin kuluttua pizza onkin jo valmis! Ohhoh, juustokin näyttää mallikelpoiselta ja energiaa säästyi. Voi iloa. (paitsi taisihan se pohja kuitenkin vähän kuivahtaa kun jätin sen kuumalle kivipinnalle jäähtymään..)

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ennen kuin ihan innostut ja jäät koukkuun, niin muistathan miten huima kalorimäärä pizzassa on....kun kaikki hyvä kuitenkin kielletään..;)

Anonyymi kirjoitti...

Koska saa tulla pizzalle?

Norppa kirjoitti...

wiki: kalorit on hyväksi, niillä ihminen juoksee

minkki p: no uusi ihastuttava uuni on ihan käyttövalmiina joka päivä!

Anonyymi kirjoitti...

Jee! Se tosin vaatii ehkä myös sen, että sä olet kotona... ;)
Mulla on sun Tukholman tuliaiset edelleen antamatta.

Anonyymi kirjoitti...

Miitääh?? Mulle on TULIAISIA ja mä en oo tajunnu vinkua niitä!! Hyvänen aika, tällatahan ei tapahdu ikinä! Nyt ryhtiä tähän menoon ja TULIAISshow päälle! ;)

Anonyymi kirjoitti...

miten meidän maailmassa tultiin toimeen ennen pizzamakeria.hmmm...tai pizzaa ;))

Anonyymi kirjoitti...

Kai sä nyt muistat kun pyysit tuliaisia vielä pariinkin otteeseen? Kyllähän niitä aina silloin ostetaan. ;)

Norppa kirjoitti...

No TIETTY MUISTAN! Valitettavan usein tuliaisten ruinaaminen ei vaan mene perille!! Mut siiiistiiii!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...