tiistaina, heinäkuuta 17, 2007

Siitä Vierumäestä vielä

Jos joku nyt luuli toiveikkaana, että urheiluviikonloppu Vierumäellä kuitattaisiin vain tuolla "huh huh, tulipa käytyä" tyyppisellä postauksella niin väärässä oli. Näinkin minimaaliseen kirjalliseen tuotantoon pitää kuitenkin varata muutamia minuutteja aikaa, ja koska sitä tätä ennen ei tuntunut löytyvän, olenkin päättänyt jättää kokonaan sen ajattelupuolen väliin, ja oikaista suoraan kirjoitusvaiheeseen.

Reissu oli onnistunut ja opettavainen. Yleensähän nuo määreet eivät esinny samassa lauseessa. Mutta puitteet olivat miellyttävät, seura viihdyttävää ja ajoitus loistava. Keho ja mieli jo kaipasivat pientä pallottelua, ja onhan se nyt vaan niin hirveän kiva viettää aikaa hyvässä seurassa. Ei siitä mihinkään pääse.
Kaiken lisäksi vielä tuli pieni muotoinen lonkkari-testailu, mistä riittikin
Mutta tiivistettynä(harvinaista herkkua tällä sivustolla):
- ei kannata turhaan pakata kerralla, unehdetun puhelimen, tennismailan ja raparperipiirakan voi aina käydä hakemassa. yksi kerrallaan.
- autolla ajaessa voi olla selvinpäin mutta jos ei, niin huonompi vaihtoehto on että nainen ajaa
- kauppaan voi aina lähteä sen jälkeen kun on jo perillä
- jos makaat maassa, voi olla että puserossasi on sen jälkeen noin vi hupia pitkäksi aikaa. Se onkin jännä ettei ole tullut mietittyä aikaisemmin että onkohan joku lonkkaroidessaan tai skeitatessaan kuristunut hupun naruihinsa..
isi miljoona muurahaista
- jos makaat maassa, saat otettua sellaisen valokuvan, ettei kuvaamisen kohde ole itsekään aivan varma mitä omassa päässä on, kunnes varmistuu että tukkahan se siinä
- pojat eivät nykyään ole aivan yhtä innostuneita vihdan hakijoita/tekijöitä/käyttäjiä mitä ennen vanhaan
- grillin voi sytyttää - ja joku voi sitten tulla sytyttämään sen uudelleen
- housut silmälläkin voi nukkua
- ristisanantäyttäjälle ei kannata alkaa - etiobia on ihan ookoo maannimi
- jos voitat wimbledonin, niin samalla vaivalla voit lyödä myös päin vastustajaa
- nivelsiteet paranee kun soittaa ennustajalle. ennustajan pitäisi olla osa työterveyspalveluita
- myös opettajaansa päin voi yrittää lyödä, ne pirulaiset vain ovat hakoja väistämään
- kun pojat lähtevät kentälle...hommaa spekuloidaan n. 3-5 tuntiin..kun tytöt lähtevät kentälle, laitetaan tossut jalkaan ja otetaan vesipullo mukaan
- riittävän kokoinen iltapala syödään suoraan..hmm..piirakkavuoasta
- on myös ihan ymmärrettävää jos kaikki hyppivät yhden kaverin tossuissa
- on myös mahdollista että selkeiden ohjeiden jälkeen mies oppii kerrasta minne tyhjät pullot ja tölkit viedään, ja myös lajittelee ne
+ late on AINA päällä - vai oliks se päässä??

Noin niin kuin alkajaisiksi. Myös Me Naiset -lehti.(jota aina muistan parjata armottomasti, ja jonka tekeminen pitäisi kieltää) on ihan oivallinen seuralehti, kunhan vain on joku joka lukee sitä ääneen. Tuli myös tehtyä havainto, että jos haluaa kunnollisen ihmissuhdetestin, kysymykset pitää laatia itse.. Vai onko se sitten aina kuitenkin niin että mies tulee kotiin huonotuulisena, pysyy siellä huonotuulisena jos ei saa lähteä, ja on huonotuulinen lähtiessäkiin jos loppu parisuhteesta tulee mukaan??
KUKA noita testejä tekee?! Aikuisten ja aikuismielisten oikeesti, kai maailmassa on sentään muutama pariskunta jotka ovat yhdessä omasta vapaasta tahdostaan, ja siitä ilosta että viihtyvät yhdessä, ja ovat ihan ookkoo sen asian kanssa, että sekä itsellä että toisella on se omakin elämä?
Mutta siis matti-esko ja mikä-sen-naisen-nimi-nyt-olikaan eivät pidä arjesta. Sen vuoksi laitetaan monta kertaa viikossa illallisia ja juodaan shampanjaa. Ei kuohuviiniä. Se ei olisi mikä-sen-naisen-nimi-nyt-olikaan arvoista.

ps. myös tennisseurassa on tilaa. (ei, en pelaa tennishameessa)

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Late tykkää olla aina päällä ja mielellään se hengailee myös päässä. Mäkin ilmoittautudun tennisseuraksi - enkä myöskään pelaa hameessa.

Norppa kirjoitti...

Ja heiiii, pitää järjestää se " Kaikilla palaa pinna" Turnaus!!
Ja sitten keräilysarjaksi: "tän sarjan jälkeen v***ttaa vielä enemmän".
Pirkko, Pirjo..mitä noita nyt onkaan..Mutta marttakerho käy aina kentällä harjottelemassa pallojen sankoon poimimista..

Anonyymi kirjoitti...

Mä veikkaan että Prepe ainakin osallistuu tohon ensimmäiseen. Siitä mä en tiedä, onko se marttakerhon jäsen vai nou.

Prepe kirjoitti...

Hei, hei, hei! Maltti on valttia. Sen on vuodet opettaneet, mutta oppi ei ole aina mennyt perille. Ei, en ole marttakerhon jäsen mutta aina valmis haasteeseen...

Jari Sedergren kirjoitti...

Mahalautailu voisi olla se päälaji. Päättäväinen ote.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...