tiistaina, heinäkuuta 10, 2007

Tilannekatsaus: LJ goes doctor

Vahvoista epäilystäni huolimatta, Siipirikko LJ:ltä ei väännetty niskoja nurin jo Kannelmäessä, vaan se sai todellakin kuljetuksen Lahteen. Siellä elämän kolhima lintu vietiin eläinlääkäriin röntgeniin kuvattavaksi, jotta tiedetään onko LJ:n siipivamma synnynnäinen tai tapahtunut esim. pesästä tipahtaessa. (jos jolla kulla on biologiystäviä, voitteko kysyä onko yleistä että toinen lokin poikanen jää pitämään toiselle seuraa?)
Tänään tajusin myös että huoltoyhtiön pojathan ramppaavat tässä pihalla harvase päivä, ja jopa pareittain. Eikö niille tullut mieleen että hei "pitäisköhän tolle lintuparalle tehdä jotain?"?! Hehän ovat työkseen vastuussa pihan huollosta ja varmasti nurmikkoa ajaessaan eivät ole voineet välttyä kohtaamiselta. Elleivät sitten itse ole vetäneet stigalla LJ:n siiven yli..
No lisäuutisia ehkä jo huomenna.

3 kommenttia:

Prepe kirjoitti...

Hei Norppa,

Olen blogiystäväsi, mutta en osaa kyllä vastata tuohon lokinpoikaskysymykseen. Itse olen tosin veljeltäni lokittanut mm. makeisia nuorempanan, mutta en hirveästi välittänyt pitää hänelle seuraa. Nykyään kestämme jo toisiamme.

Norppa kirjoitti...

Mukavaa ja hauskaa Prepe että suhteemme on edennyt jo blogiystävyyden tasolle!
Pieni epäilys onkin hiipinyt mieleeni, että siipensä tupeksinut lokki olisi se veli, ja solidaarinen seuraa pitänyt lokki sen sisko..

Prepe kirjoitti...

Jos olisivat siskoksia, niin epäilisin että toinen on puukottanut toista selkään...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...