keskiviikkona, elokuuta 01, 2007

Niinku vaatteit ja niinku muotii

Siis hei, nyt mä aion olla niinku ihan älyttömän cuuul ja bloggaa niinku sellasii juttui jotka on niinku sillee kiinnostavii..Eli vaatteet ja niinku shoppailu.
Ja vaikka kuinka henkisesti ponnistelin neljän sekunnin ajan, en enää pystynyt jatkamaan kyseisellä linjalla, vaan oli pakko palata tähän normaaliin kirjoistusyyliini; ei mitään väriä, ei mitään rytmiä(mutta sitäkin enemmän tekstiä sulkumerkkien sisällä) -
Olen vain kiinnittänyt huomiota kuinka ns. "kenkä ja vaateblogeissa" otetaan kuvia päivän asukokonaisuudesta, mainitaan tuoteet, merkit ja hinnat ja julkaistaan ne muiden kiinnostuneiden. Miten ulkona tästä kaikesta olenkaan ollut..
Nyt ryhtiä tähän hommaan, eli:
Kävin täydentämässä eilen vaatevarastoani mm. roxyllä, addulla, mangolla. Minkki P:n residenssin pukimo on yhtä ilahduttava kuin Maikkis Koon kosmetiikkakemikalio - tuotteet/ja hintalaatusuhde erittäin kohdillaan. Silti haluaisin tuoda esiin palvelun laadun, joka ylittää kaikki vaatimustasot. Vaatteet olivat valmiiksi valittuja ja pakattuja kotiinkuljetusta varten. Oikeaa kokoa ja oikean värisiä. Missä muualla tämä on mahdollista?? Minkki P:n luona voi vielä samalla käynnillä kokeilla useita eri istuimia, välillä käydä jopa eteisessä tai keittiössä. On selvää, että käydäksesi läpi kaikki tärkeät asiat; pitää huoneistossa istua jokaisessa mahdollisessa paikassa. Heräsi muuten epäilys, että rahoitusalan miesten keskuudessa on leviämässä "kuuntelen naista" -tendenssi. Ken osaisi vahvistaa? Julkishallinnon konsulttien ja Kärköläläisten mansikanviljelijöiden keskuudessa tämä on ollut jo ihan arkea pitkään.
Mutta heiiiiii! Mulla on taas uudet kengät!! Ja iiihquja uusia vaatteita, ja koska tämän kaiken "tiedostavuuden" keskellä, olen paininut yleensäkin ostamisen ja hankkimisen kanssa, nämä ovat kierrätettyjä. Myös vaatteiden kierrättäjä saa tästä täydet pisteet + joutsenlippu suolakurkuistaan ja suomalaisista perunoistaan. Silli tosin oli Islannista mutta valmistettu sentään kotimaassa. Juustosta unohtui ottaa kuva tehtaille kyselyn lähettämistä varten...
Mutta siis shopping ja kledjut pitäisi esittää näin; ihka oikeita vaateblogeja: esim. Gossip, B with Picasso, Tuhlaus

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

...kerro nyt ihmeessä oliks se ///-täydennys kengät vai jotain muuta? Ja jos oli jotain jalkaan ni kuvat kehiin! Aidon fäshöön-blogin tyyliin!!!


-g

Norppa kirjoitti...

nilkkaremmi, kimalletta, pinkkiä ja kultaa.

ps. missä se SUN kuva viipyy??

Anonyymi kirjoitti...

hmmm...sounds like Missy E-collection.

...an' that pic. I'll get on the case;)


-g

Anonyymi kirjoitti...

Käsi kuuntelee loput!

Ystävällisin terveisin,

Kärköläläinen mansikanviljelijä

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...